Kommende foredrag

Torsdag d. 31. januar 2019 - 19:00 til 21:00

Uldum Højskole, Højskolebakken 11, 7171 Uldum

Gratis foredrag ved tilmelding på Folkeuniversitetet Horsens - Hedensted

Da Frederik d. 8.´s palæ skulle renovereres til Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary blev 10 danske samtidskunstnere udvalgt til udsmykningsopgaven. Hvad er grundene til, at Frederik og Mary (og deres kunstneriske rådgivere) har valgt netop de 10 samtidskunstnere? Hvad er det for nogle kunstnere? Og hvordan taler de sammen med de historiske rammer?

Denne aften vil kunsthistoriker og formidler Mia Christina Broe Jakobsen introducere os til de 10 kunstnere, om både den nationale og internationale samtidskunst, og hvordan de har løst palæudsmykningsopgaven på vidt forskellige måder.