Sommerudflugt 2018

Sommerudflugt 2018

Er desværre aflyst grundet for få tilmeldinger

Sommerudflugten går i år til Videbæk, hvor vi skal besøge

Kunstpavillon Arne Haugen Sørensen Museum, lørdag d. 2. juni.

Tilmelding gerne hurtigst muligt.

Giv venligst besked om du ønsker samkørsel eller fælles bus og om du vil købe frokost på museet.

Lone Henningsen

M: lhhenningsen@mail.com.

Afgang fra Torvet i Tørring kl. 9.00. Entre er 60 kr. Transport bliver enten samkørsel eller fælles bus.

Vi starter mod Herning hvor der bliver holdt kaffepause ved Cronhammars "ELIA", herefter fortsættes mod Videbæk, hvor der er bestilt rundvisning i Kunstpavillonen. (Frokost kan købes (150 kr) eller medbringes).

Vi beder jer holde øje med Hjemmesiden og Facebook, hvor vi senere vil bede om endelig bindende tilmelding. Vi vil dog gerne have en uforbindende tilmelding allerede nu, så vi kan fornemme hvor mange, der vil deltage.