Påskeudstillinger

 

Tørring-Uldum Kunstforening

Påskeudstillinger

Udstillinger foregår i Aale-Hjortsvang minihal.

 

Kom og nyd foråret i en lille landsby.

Giv jer god tid til at se udstillingen, og når I trænger til frisk luft, er der kun en kort gåtur gennem byen til Gudenåen og Rask skov.

I 2018 er vi stolte af at kunne præsentere fire spændende kvindelige kunstnere:

 

Tanja Eijgendaal (1971) – billedkunstner

Bor i Ry, eget værksted, fuldtidskunstner. Uddannet grafisk designer bl.a. fra New York. Gennem de sidste 17 år har hendes malerier været udstillet i ind- og udland, heriblandt gallerier i New York, Paris og Utah. Har illustreret flere danske børnebøger og arbejdet med store virksomhedsudsmykninger. Er optaget i bogen ”100 must have artist” – udgivet i USA og Frankrig. Maler med Akryl og *Tusch på lærred og papir. Både abstrakt og figurativt.

 

Hanne Schmidt (1970) - billedkunstner

Bor i Lind v. Herning, eget værksted, deltidskunstner. Uddannet lærer, har taget kunstuddannelse gennem for-skellige kurser. Medlem af KKS (Kvindelige kunstneres samfund). Har gennem de senere år deltaget i en lang række udstillinger, både censurerede og øvrige udstillinger.

Maler figurativt med elementer af abstrakt karakter og er optaget af at skildre efterladte steder (rum og interiør), der vidner om et levet liv.

 

Britta Egebjerg (1968) - Self-tought fine art photographer

Bor i Fredericia med sit kamera, fuldtidskunstner. Selvlært fotokunstner, som har fundet sin metier gennem de seneste år, hvor hun bl.a. har udgivet fotobogen ”Når himlen vælter ind over land” og deltaget på en række censurerede udstilling i ind- og udland, bl.a. flere i USA. Værkerne er komponeret i et poetisk sprog og spiller på flere kanter. Man stopper op og trækker luft ind. De giver stof til eftertanke. Fotografierne kan betragtes som universelle sindbilleder - fremkaldt i samspillet mellem naturens kraft og de erindringsbilleder, vi gennem livet har lagret i vores indre.

 

Susanne Moeskjær (1968) - keramiker

Bor i Ry, eget værksted, deltidskunstner. Uddannet på Danmarks Design skole Kolding – har modtaget flere legater med arbejds- og udstillingsophold. Har udstillet både på Museer, kunstforeninger og været på kunsthåndværkermarkeder (eks. Trapholt, Brandts, Vor Frue plads i Kbh. m.v.) – sælger sine værker bl.a. hos Heart i Herning og Butik Værdig i Ry. Arbejder også som industriel designer med fokus på form og interiør løsninger.

 

Tørring-Uldum Kunstforening Kildebakken 11, 7171 Uldum Tlf.: 21784556 E-mail: risvigt@gmail.com