2018 Ellen Madsen og Steen Munch

Ellen Madsen og Steen Munch

Ellen Madsen

Kort om Ellen Madsen:

Jeg maler akryl på lærred. Begynder på lærredet med at lege lidt med farver og former. Så fremkommer ofte noget, jeg kan arbejde videre med. Det kan være nogle former, farver, lys osv. Arbejder videre med det, og noget nyt fremkommer, som indbyder til videre arbejde. På den måde skifter billedet mange gange. Farver skal rettes ind efter hinanden, former skal ændres, noget skal males over, andet skal fremhæves.

På et tidspunkt er billedet færdigt. Nogle tager lang tid, andre er hurtigere færdig.

Det sker jævnligt, at jeg i et billede kan se udtryk fra min kristne tro. Måske mens processen er i gang, måske i det færdige billede.

Jeg maler ofte med stærke farver. Eksperimenterer en del og afprøver nye ting og udtryksformer.

Jeg er med i en gruppe, der maler hos maleren Bente Stamp, Vejle. Er også med i malegruppen Gruppe 8.

Har udstillet en del ved kunstforeninger, firmaer, sognehuse samt den censurerede udstilling i Tørring-Uldum kunstforening.

Ellen Madsen

8723 Løsning

ellmadsen@hotmail.com

www.ellenmadsen.dk

Steen Munch

Kort om Steen Munch, født 1947 i Horsens.

Jeg har tegnet og malet altid, og haft et AOF aftenkursus hos Søren Andersen, i 13 års alderen. Jeg betragter mig som autodidakt, men har dog lært noget ved min far OSKAR HANSEN som malede i ca. 40 år.

Jeg har kun haft maleriet som hobby. Mit arbejdsliv er foregået på havet som fisker i Juelsminde og derefter 32 år som bådfører i lodsvæsenet.

I mange år malede jeg kun med oliemaling, så blev det akvarel, og nu er det akryl maling. Jeg maler mest naturalistisk. Akryl malingen gør dog, at det ikke bliver helt slikket og 100% naturalistisk, idet at jeg ofte bruger overdrevne skrappe farver.

Jeg bor i Juelsminde ved Dykjær strand ud til Vejle fjord. Her finder jeg motiver med skrænter og sten eller en gammel kroget tjørn. Jeg forsøger også ofte at male havets bølger. Men ellers forsøger jeg at male alt muligt, som lige fanger mig.

De seneste par år har jeg malet motiver med birkestammer. Jeg ridser og skraber i malingen så der bliver en grov struktur i maleriet, som så kan give noget dybde og liv i motivet.

Steen Munch

Fjordvej 9