2018 Guddi Hviid

Kort om Guddi Hviid

Når jeg arbejder med mine billeder, er det især på grund af det overskud, glæden ved livet giver mig, men nok også vrede og bekymring over, hvad der sker i verden.

Når jeg udtrykker mig visuelt, er det ikke det færdige produkt, der har betydning - det er selv arbejdsprocessen, hvor jeg bestræber mig på at omforme farver, former og strukturer til en energikanal af forskellige emotionelle tilstande. Det er måske et oprør mod ethvert forsøg på at kvæle det spontane, imod tabuer, sædvaner og faste formler. I det hele taget prøver jeg på at udtrykke den stemning eller følelse, jeg har her og nu.

Guddi Hviid

Østervang 3